9 октября 2017

Значення комплексної добавки на основі пластифікатора ПАРЦЕМ в різних призначеннях перлітової штукатурки.

Значення комплексної добавки на основі пластифікатора ПАРЦЕМ в різних призначеннях перлітової штукатурки.

Сьогодні застосування теплоізоляції приміщень за допомогою перлітової штукатурки набирає все більшого інтересу і використання не тільки на Західній Україні, а й в Центральній, а також Східної частини України. Особливу увагу надається можливостям використання цього типу штукатурки не тільки як матеріалу утеплення, але і як  засобу створення умов протигрибкового порятунку приміщень. Завдяки можливості використання властивостей перліту притягувати вологість до себе (при цьому відбувається набухання перліту) вдалося позбутися в приміщеннях від грибкових поселень різного типу. При цьому зазначу, що перліт вимагає перед використанням спочатку ліквідації попередніх слідів грибка і його похідних цвілі.

Для створення моноліту з стінами вкрай необхідне застосування сучасного пластифікатора Парцем, присутність якого збільшує значно міцність штукатурки і адгезійні властивості з основою, а також забезпечує можливості супутно необхідних використаню. Пластифікатор в даном випадку працює з комплексним наповнювачем повітрозбагачення штукатурки. Це додаткове повітрозахоплююча можливість збільшення в штукатурку для підвищення умов, коли стіна дихає Паралельно рекомендуємо до застосування розроблену рецептуру перлітової штукатурки, яка неодноразово випробувана і реалізована на території Західної України.

Пропонуємо послуги утеплення перлітовою штукатуркою будинків і приміщень любого походження по випробуваній рецептурі з відомим і популярним пластифікатором ПАРЦЕМ.

Перлітова штукатурка забезпечує гарантію використання вище 50 років і є бездоганним представником нового покоління утеплювачів з різним видом застосування та важливо необхідними функціями :

1 Натуральне походження перліту;
2. Комбінована добавка з пластифікатором ПАРЦЕМ наповнює перлітову штукатурку повітрям, за рахунок чого створюються умови "дихання стін" і створення належної аури повітряної маси в приміщенні;
3. Завдяки властивостям натурального перліту, приміщення позбавляються сирості і недопускається утворення грибків;
4. В звязку з цим перлітова штукатурка по своєму складі створює монолітний агломерат із стінами, недопускаючи їх знишення на багато десятків років.

5. У нас Ви знайдете кваліфіковану допомогу і підтримку науковців і спеціалістів будівельної справи, кваліфікованого застосування методів перлітової штукатурки та ефективного використання пластифікатора ПАРЦЕМ.   

Поєднуючи в собі два важливих підходи до системи будівництва приміщень, перлітова штукатурка  забезпечує вирішення  якісного засобу утеплення в поєднанні з створенням  шикованого затишку осель та комфорту приміщень різного призначення. Проявляючи особливості прояву цих забезпечень для різни споруд, перлітова штукатурка не має на сьогодні собі подібних. Вона створює не тільки шик і тепло, але і є утилізатором  шкыдливих проявів як додатку гарантованої якості умов життєдіяльності.

Працівниками нашої компанії детально вивчені всі поліфункціональні можливості перлітової штукатурки в будь-якому іі використанні. Тому сьогодні ми пропонуємо безкоштовну допомогу в освоєнні перлітової штукатурки для будівельників, бригад чи просто починаючих в цьому напрямку та доводимо "за руку" до кінцевого результату.

Наш сайт http://www.parcem.net

Зв'зок з нами: +380964787993, tamaraprotsailo@gmail.com, Тамара Процайло

Источник: ЧП Дєвис
Пожаловаться модератору